Veelgestelde vragen

Hoe ontstaat haarverlies bij mannen?
Men veronderstelt dat haarverlies van het mannelijke type veroorzaakt wordt door een combinatie van erfelijke factoren en een bepaald hormoon, genaamd dihydrotestosteron (DHT). Onder invloed van DHT wordt de groeifase van het haar korter en wordt het haar dunner. Dit is te vergelijken met het verkalken van een waterleiding. Als men zorgt dat de kalk oplost, dan kan het water doorstromen. Precies hetzelfde als bij de haarwortel, zo kan de haargroei ook door blijven gaan door de aanvoer van de voedingsstoffen.

Als oplossing kunnen wij het beste aanbevelen om pardinou te gaan gebruiken. Deze zorgt ervoor dat de haaruitval stopt, en dat de groei van de haren wordt verlengd. Voor meer informatie over dit product kunt u hier klikken om de website www.pardinou.nl te openen.

Heeft u zelf nog vragen die u graag beantwoord wilt zien? Mail dan uw vraag naar info@haaruitval.nl en wij zetten uw vragen (met ons antwoord) binnen een week op onze website.

Deze regeling hebben wij genomen omdat wij graag willen zorgen dat er voldoende informatie beschikbaar is voor de bezoekers van onze website.