Over Haaruitval.nl

Wij kunnen u nu de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van haarvervanging aanbieden. De vernieuwde V-6 methode welke nu aanvoelt als een eigen haardos die vakkundig bevestigd wordt op uw eigen huid. Niet van eigen haren te onderscheiden.

Tevens werken wij nu ook met 100% Europees echt haar. Door eigen import en een eigen atelier kunnen wij u helpen met de beste en mooiste kwaliteit die er nu voor handen is. De prijs zal u verrassen.

Wat doen wij?

Het voordeel van onze 100% natuurlijke haren is dat het zeer levendig haar is dat een mooie glans heeft en niet klit.

De klanten die er nu mee rondlopen zijn uiterst tevreden. Voorheen hadden zij nog wel eens last van klitvorming, maar dit is nu volledig verholpen door het gebruik van Europees haar.

Natuurlijk gaat niets boven het gevoel van eigen haar. Toch biedt een haaraanvulling of toevoeging uitkomst. Waar u van droomt, maken wij waar. U kunt weer alles doen ook al is het regenachtig of winderig weer. U voelt zich zelfverzekerder dan voorheen, dat is zeker!

Het is emotioneel een hele stap om u te oriŽnteren op de aanschaf van een haartoevoeging. Wellicht is het voor u gemakkelijker als u weet dat bij ons iedereen in volstrekte rust en privacy wordt geholpen.