Kosten

Wij kunnen haarwerken van zeer goede kwaliteit leveren met een lengte tot 60 cm (Deze zijn tegen meerprijs leverbaar ). Via ons aankoop bedragretour systeem zijn hogere vergoedingen mogelijk. Bij de onderstaande prijzen zijn nog geen vergoedingen af gehaalt. Als deze vergoedingen er af gaan, hoeft u niet veel meer bij te betalen.

Haarwerken
Standaard haarwerken variëren van ca. €350,- voor synthetisch haar dat machinaal verwerkt is, tot €1095,- voor echt haar dat handgeknoopt is. ook kunnen haarwerken van zeer goede kwaliteit worden geleverd met een lengte tot 60 cm. Deze zijn tegen meerprijs leverbaar. Via ons aankoop bedragretour systeem is grotere vergoeding mogelijk.

Maat haarwerken zijn leverbaar vanaf € 695,- voor eerste haarkwaliteit. Europees haar is leverbaar voor een meerprijs. Voor haar langer dat langer is dan 20 centimeter, maar korter dan 40 cm, wordt een meerprijs berekend van € 100, - bovenop de standaard prijs.

Hairextensions
Hairextensions variëren in prijs van €4, - per haarlokje tot €7,50 voor 60 cm lang haar. De V-6 methode varieert in prijs, maar start vanaf € 600, -. Enkel harig geknoopt is ook mogelijk. Garanties op deze haarwerken zijn 12 of 18 maanden.

Deze haarwerken kunnen, mits regelmatig bijgeknoopt, 3 tot 4 jaar meegaan.